sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Mistä Mustille koti?

Poro-Kristiina ja Iivo lähtivät uusiin koteihinsa lauantaina. Musti etsii vielä emän tai ehkä pikemminkin kasvattajan iloksi omaa kotia. Pujotan Musti on 8 viikkoinen reipas pentu, joka oli hyvin tasaväkinen joka asiassa veljensä Iivon kanssa. Geenitestin tulos aiheutti sen, että pentu jäi ilman kotia, koska Joikun isäntä halusi vain oman uroksen jälkeläisen.

Pujotan Musti
Musti on iloinen ja varsin hiljainen pentu, joka yleensä harkitsee vähän ennen kuin ryntää suin päin kohti uusia asioita. Se on kasvanut ihan normaalin arjen mukana ja mm. imuri on ihan ok sen mielestä. Autoilua ollaan harrastettu paljon mutta ilmeisesti liian harvoin, koska se aiheuttaa vielä suunnatonta kuolaamista. Musti ei ollut mikään pentueen päällepäsmäri ja riiviö vaan erittäin tasainen pentu.

Mustistakin löytyy vauhtia tarpeen tullen
Musti osaa jo tuiki tärkeitä taitoja, kuten istua ennen ruokakuppia ja kerjätä makupaloja ihmiseltä, joka vuolee poronkäristystä. Tarpeet tehdään ulos jos joku vain huomaa päästää pikkukoiran ovesta. Mustilla on suurenlaiset korvat, jotka toivottavasti nousevat ajan kanssa pystyyn. Pentu on kokonaisuudessaan ihana pakkaus, joka tykkää olla sylissäkin. Nyt pitäisi löytää Mustille oma ihminen, joka ehtii ja jaksaa antaa toimintaa sekä rajoja ja rakkautta pojalle. Näyttelytähteä Mustista tuskin tulee, mutta varmasti mahtava kaveri kaikkeen muuhun toimintaan. Laitapa sähköpostia pujottalaiset@gmail.com, mikäli sinulta löytyisi koti Mustille.

1 kommentti:

  1. Näyttäisi siltä, että Mustille on koti tiedossa. :) Tiistaina tullaan katsomaan ja jos kaikki natsaa kohdilleen, niin pentu pääsee uuteen kotiin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.