lauantai 24. elokuuta 2013

Meän tokkakunta

Niin se päivä viimein koitti, että kauan suunnitteilla ollut blogi näki päivänvalon. Tähän Pujotan tokkakuntaan kuuluu kaksi lapinporokoiranarttua, Hippu ja Penna. Lisäksi etäjäsenen virkaa hoitaa Joiku, joka enimmäkseen vaikuttaa vieropalkisella. Tällä hetkellä asumme Ivalossa, mutta säännöllisesti ajamme 160km tunturin toiselle puolelle Sodankylään lomailemaan ja viikonlopun viettoon. Pääsääntöisesti blogi keskittyy koiriin, mutta saattaapa sekaa ilmestyä jotain juttua minunkin menoista.

Mikä Pujotan kennel? En mie tunne itseäni mitenkään kennelin pitäjäksi, kun en yhtään pentuetta ole vielä saanut maailmalle. Ehkäpä seki päivä koittaa... Kasvattajakurssin kävin jo vuosia sitten eli 2007. Kennelnimen hommasin vasta 2009, kun se ehdottomasti paras nimivaihtoehto iski saunassa tajuntaan. Halusin kennelnimen, josta yhdistää meät Sodankylään ja poroihin. Pienen ikäni minä ja minun porot ollaan kuuluttu Oraniemen paliskuntaan. Joskus isoisien aikaan Oraniemeä on alettu kutsua Pujotaksi. Älkää vain kysykö mistä tuo sana tulee. Tarinaa on niin monta kuin kertojaakin. Minusta se vaan oli ihan loistava kennelnimi.

pujottalaiset kesällä 2011

1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon olet aikaansaavempi kuin allekirjoittanut, mutta ehkä sitä perässä tullaan tässä blogiasiassa, kunhan marjastukselta ehitään.Hienon näköinen alku.Miten oletkaan saanut nuo koirat tuolla lailla nurin oikein tuohon mättäälle :D t.annukka

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.