maanantai 11. huhtikuuta 2016

Tuhka näyttelyssä ja terveystarkeissa

Pujotan Iivo eli Tuhka edusti pujottalaisia oikein mallikkaasti Jämijärven ryhmänäyttelyssä 19.3. Tuomarina oli Erja Nummi. Kivan arvostelu oli tämä uusi tuomarituttavuus antanut Tuhkalle.

"Oikeat mittasuhteet. Vielä kevyt ja litteärunkoinen. Oikeat pään linjat. Hyvä ylälinja. Vielä niukka ja kapea eturinta. Sopiva rintakehän pituus. Riittävä raajaluusto. Korkea kinner. Ylöskiinnittynyt häntä. Vapaat liikkeet. Oikea karvapeite. Kaunis käytös." AVO EH2

Arvostelu on oikein Tuhkan näköinen. Minusta Tuhka on oikein komea nuori uros, vaikka onkin vielä kevyt. Ajan kanssa sitä massaa tulee jos on tullakseen.  

Tuhka copy Leena V
Tuhka kävi myös läpivalaistuksessa ennen pääsiäistä. Viralliset tuloksetkin tulivat kennelliitosta. Lonkat olivat B/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0 ja selkä näytti kaikilta osin eli nikamien epämuotoisuuden, spondyloosin sekä välimuotoisen lanne-ristinikaman osalta normaalilta ja puhtaalta. Terve koira siis kaikin puolin. Tuhkalta otettiin myös erityiset PennHip-kuvat, jotka lähetetään Yhdysvaltoihin arvosteltavaksi. Mahlan ja Tuhkan blogista löytyy asiasta lisätietoa sekä röntgenkuvat lonkista. Myöhemmin keväällä Tuhka menee myös MH-luonnekuvaukseen. Kiitos Leenalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.