torstai 12. toukokuuta 2016

Pennasta mummo!

Helatorstaina syntyi Pujotan Petronellalle 5 narttua ja 2 urosta Tammelaan. Isänä pentueessa on kotikoiran virkaa lapsiperheessä hoitava Joiku. KoiraNetissä yhdistelmä näyttää tältä. Nellan synnytys oli mennyt oikein hyvin, mutta sen jälkeen on ollut isojakin ongelmia alkaneen kohtutulehduksen vuoksi. Pentueesta, emästä ja isästä voi lukea tarkemmin Nellan blogista. Kovasti tsemppiä Nellalle pentujen hoitoon ja emännälle pitkää pinnaa sitten, kun riiviölauma lähtee liikkeelle. :)

Jotenkin todella vaikea kuvitella, että Penna on jo mummo! Vasta ne Pujotan ensimmäiset oli pieniä pötkylöitä pentulaatikossa. Pennan omatkin pentusuunnitelmat etenevät koko ajan, sillä se aloitti juoksunsa viime lauantaina. Ensi maanantaina otetaan proget ja sitten tarkentuu, että koska lähdetään Mustin luo hellustamaan.

Meillä on aika hässäkkää ollut viime päivät. Sijoitusneiti, Pihka, tuli pariksi viikoksi hoitoon emäntänsä matkan vuoksi. Illat ovatkin menneet aika pitkälti metsissä juoksennellessa ja hiiriä pyytäen.

Ryhmä Rämä lähdössä metsälenkiltä kotia kohden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.