tiistai 21. kesäkuuta 2016

Yöttömän yön agiliitoa

Toissa viikonloppuna kisattiin Hipun kanssa oman seuran agilitykisoissa Saariselällä. Kolmen päivän aikana meillä oli 4 rataa, perjantaina 1, lauantaina 2 ja sunnuntaina 1. Startteja olis voinut juosta yhteensä seitsemän mutta olen alkanut vähän säästellä Hippua. Sehän on koira parhaassa iässä (reilu 8v), mutta ei se kuitenkaan ole mikään tyttönen.

Ekasta startista perjantaina saatiin hylky, kun Hippu karkasi A-esteeltä suoraan putkeen, vaikka piti mennä hypylle. Ihan ennen kuulumatonta, että Hippu karkaa väärälle esteelle. Olin enemmän kuin iloinen tästä hylkäyksestä. :) Se oli vain merkki siitä, että kyllä sillä muorilla on vielä mielenkiintoa lajiin. Lauantaina oli kaksi agilityrataa. Ekalla radalla tultiin neljänneksi yhdellä kieltovirheellä putkelta, joka oli ihan minun oma moka. En ohjannut koiraa ollenkaan niin kuin olisi pitänyt. Yliaikaakin kertyi 1,34s. Lauantain toisella radalla tehtiin 0-tulos mutta harmillisesti 1,15s yliaikaa ja sijoitus kakkonen. Tässä vaiheessa alkoi tuntu, että ei me ikinä päästä ihanneaikaan, kun rata kuitenkin tuntui ihan hyvältä ja melkein jopa nopealta. Sunnuntain viimeisellä agiradalla tapahtui ihme! Alitettiin ihanneaika 0,06 sekunnilla, jeee!! Harmillisesti saatiin puomin alastulokontaktilta 5 virhepistettä, joten sijoitus oli kolmas. Ehkä me Hipun kanssa päästään vielä joskus siihen meidän tavoitteeseen eli saada puhdas 0-tulos kakkosissa ennen kuin Hippula jää kokonaan eläkkeelle. Seuraavan kerran kisataan todennäköisesti vasta syksyllä.





Joku ehkä saattaa odottaa tietoa Pennan tiineydestä. Se selviää huomenna keskiviikkona, kun käydään aamupäivästä ultrassa. Maha sillä on vähän pullistunut, mutta se voi johtua ihan valeraskaudestakin. Huomennapa se sitten selviää, että lisätäänkö ruokaa vai aletaanko laihikselle. :)

2 kommenttia:

  1. Miltä näyttää Pennan tilanne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti pentuja ei tule, kuten ehkä huomasitkin uusimmasta postauksesta.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.