lauantai 21. kesäkuuta 2014

Keskikesän juhlaa

Tänään vietetään juhannusta ja kovasti odotetaan, että päästäisiin vasanmerkitykseen. Ilmojen haltija on tainnut päättää toisin, sillä vettä sataa yhtenään ja koko viikolle on luvattu aika viileää ilmaa. Ei se auta kuin odotella parempia säitä.

Pennan pennut ovat jo 19 viikkoa eli pian 5kk vanhoja. Naskalihampaat ovat vaihtuneet pysyviin hampaisiin ja toivottavasti pahin kasvuvaihe, jossa korvat, kuono ja jalat vain venyvät, on pian ohi. Mukavia kuulumisia on kuulunut aina silloin tällöin pennuista. Minä olen nähnyt Cahppen (Musti) muutaman kerran ja se näyttää oikein hienolta pennulta. Turkki oli oikein kiiltävän musta ja korvat huvittavasti vielä taitossa. Toinen korva oli kuulemma ollut välillää jo pystyssä mutta löpsähtänyt takaisin. Toivottavasti ne siitä vielä nousee.

Alla olevat kuvat on ottanut Cahppen emäntä. Luulen, että ensi kesänä hirvaalla ei ole enää tulemista Cahppen pihalle. :) (klikkaamalla kuvaa, saat siitä suuremman)




Tässä muiltakin pennuilta kuvaterveisiä. Kuvat ovat ottaneet heidän omistajansa. Kovasti ne ovat kasvaneet!

Tuhka 4kk vanhana
Tuhka ja leikkitäti Mahla juhannuksena
Vanha kuva Nellasta, joka on varmasti tästä kasvanut kovasti. Tapaamme Nellan kans heinäkuussa.
Eppa näyttää jo isolta koiralta. Riista väritys muuttuu koko ajan sen vanhetessa.
Kesäkuun alussa olleista Saariselän agilitykisoista tuli ihan sattumalta Pennan "sukukokous". Siellä oli kilpailemassa täti Katla (Pihlajamäen Fafnir) sekä serkku Ksii (Pihlajamäen Keijujen Kuhilas). Oikein hienosti se suku siellä kisasikin. Jospa mieki vielä uskaltautuisin Pennelin kans joskus radalle asti. 

Penna, Katla ja Ksii. Sukunäkö on ihan ilmiselvää.
Ja jotta totuus ei unohtuisi tästä ilmojen puolesta erikoisesta juhannuksesta, niin seuraava kuva on otettu tänään juhannusaattona Saariselän Kaunispäältä. Ei kait tässä voi toivottaa muuta kuin oikein aurinkoista ja lämmintä kesää. Eihän se tästä enää kylmemmäksi voi muuttua!

Pujotan kennelin väki toivottaa mukavaa kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.