keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kevättä rinnassa

Kevät tulee kovaa vauhtia mutta meillä vielä hiihdetään. Viime viikonloppunakin oli mahtavat hankikelit hiihdellä koirien kanssa. Onneksi meän koirakenttä Ivalossa on kuitenkin jo sulannut ja treeni-into alkaa löytyä. Pohjois-Lapin koirakerho järjestää Saariselällä yöttömän yön agilitykisat 5-7.6. ja olen pohtinut, josko sitä uskaltais Pennankin ilmoittaa lähtöviivalle. Tuollaisia tavoitteita kun asettaa, niin kummasti tulee motivaatiota treenata. :) Meän kerho järjestä myös PK-kokeet agsakisojen jälkeisenä viikonloppuna ja niiden yhteydessä BH-kokeen. BH-kokeen suorittaminenkaan ei olis Pennan kanssa ihan mahdottomuus, mutta jotenki nyt on semmonen fiilis, että täytyy keskittyä yhteen juttuun kerralla. Otetaan se BH-koe ohjelmaan joskus myöhemmin.

Tässä muutama hauska, kalansilmäobjektilla otettu kuva meän hiihtolenkiltä.



Hippu on oikeasti pieni mutta Penna ei kyllä ole noin iso. :D
Pujottalaiset ovat jälleen esiintyneet maailmalla menestyksellisesti. Petronella kävi emäntänsä kanssa Harjavallan näyttelyssä 25.4. Paavo Mattilan arvosteltavana. Hienon arvostelun Neppu oli sieltä saanut.

"Kaunis narttu. Hyvän mallinen pää. Kaunis kaula. Erittäin hyvä runko. Erittäin hyvät raajat. Hyvä ylälinja. Hyvälaatuinen, hieman niukka karva. Liikkuu sivusta erittäin hyvin. Miellyttävä käytös." jun eri4

Suomeksi sanottuna Nella sai laatuarvosanaksi erinomaisen ja sijoittui junioriluokassa neljänneksi. Hieno arvostelu ja kuvien perusteella neiti onkin ollut erittäin edukseen. Kiitos taitavalle handlerille, joka Nellan esitti ja Kirsille aktiivisuudesta. Onneksi näyttelyissä on ahkeria kuvaajia, niin kasvattajakin saa tänne kauas pohjoiseen kuvia.

Nella poseeraa
Nellan lennokas liike ja iloinen häntä
Pujotan Petronella <3
Vielä yksi todella hyvä terveysuutinen. Pennan isukki, Fjällfarmens Mauri, on käynyt silmäpeilauksessa pari päivää sitten. Manulla on ikää jo täydet 10 vuotta ja silmät edelleen terveet. Jee!! Tällaiset vanhempien koirien hyvät terveystulokset ovat aina ilo koko rodulle mutta erityisesti jälkeläisille ja tuleville sukupolville.

2 kommenttia:

  1. Neljäs sija ei ollut yhtään huono tulos siinä seurassa, oli kuulemma tosi kovatasoinen luokka. Kuukauden päästä Elisa ja Nella pääsevät jatkamaan hyvää yhteistyötään Lieksassa Marja Talvitien silmien alla.
    Oikein Hauskaa Vappua sinne pohjoiseen!
    t. Kirsi & co

    VastaaPoista
  2. Vau! Hieno Nella!

    Ja Penna ehdottomasti agilitykisoihin! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.