sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Silmätarkkitulos

Ensimmäinen Pujotan kennelin Legenda-pentu on käynyt silmätarkastuksessa. Pujotan Petronellan silmät tarkastettiin viime torstaina terveeksi. Ihanaa ja kiitos Kirsille! Alkavalla viikolla Nella menee myös luustokuviin ja mikäli selässä, kyynärissä tai lonkissa ei ole mitään huomautettavaa, niin Nellalle olisi sulhanen etsinnässä jo kevään juoksuun. Tuntuu ihan hullulta, että Pennan pennut alkavat lisääntyä, vaikka Pennalle itselleenki on pentue suunnitteilla kesäksi. Ymmärrän kyllä Nellan omistajan halun pennuttaa koira nuorena, sillä pentujen jälkeen se olisi tarkoitus steriloida epäsäännöllisten juoksujen ja voimakkaiden valeraskauksien takia.

Nella silmätarkastuksessa esittelemässä kauniita silmiään 
Vertailun vuoksi myös Alaskan Miinasta eli Epasta kuva. On siskosten päissä paljon samaa ilmettä tai ainakin samanlaiset hörökorvat kummallakin. No, mitäpä muuta sitä voi Dumbon tyttäriltä odottaa. :)

Eppa ja pirttiposeerausta pakkaspäivänä

1 kommentti:

  1. Ovatpa tosiaan samannaamaiset (ja -korvaiset) tytöt! Mie viikkopöllönä sanoin jossain, että silmätarkki ja röntgen olisivat perättäisillä viikoilla, mutta ensi viikollahan se lonkkakuvaus vasta on. Nellalta kuvataan samalla myös selkä ja kyynärät, ja virallisia selkätuloksia varten koiran pitää olla vähintään kaksivuotias. Ei siis vaikuta mennä kuviin vielä tällä viikolla, koska sunnuntainahan tämä valtava rajapyykki saavutetaan, kuten kaikki hyvin muistavat.
    Ehkä pitäisi vähitellen opetella luopumaan nimityksestä "kakara" :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.