sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Pullat uunissa!

Kyllä se Pennan maha näyttää erittäin lupaavalta ja kaikki oireetkin ovat olleet oppikirjan mukaisia. Ruoka ei meinannut maistua viikkoon ja Hipun kanssa ei halunnut riehua ollenkaan. Nyt Penna on jälleen oma itsensä ja ruoka maistuu tavalliseen tapaan. Alkavalla viikolla olisi kuitenkin tarkoitus kurkata vielä ultralla, ettei kyseessä ole valeraskaus.
Penna toukokuussa 2013
27vrk astutuksesta
34vrk astutuksesta (hiihtolatua ei vahingoitettu kuvauksissa)
Tänään tosiaan tuli 34 vuorokautta astutuksesta. Poseerauskuvaa oli todella hankala ottaa yksinään -25 asteen pakkasessa. Kyllä tuossa jo jonkinlaista masua näkyy. :) Nythän se vasta viimeisen kuukauden aikana alkaa kasvaa. Meillä on ollut jo toista viikkoa kunnon paukkupakkaset eikä loppua vieläkään näy. Toivottavasti aurinko alkaa kohta lämmittään. Nyt se paistelee jo puiden latvoihin. Koirat tarkenevat lenkkeillä oikein hyvin, kun pääsevät välillä juoksemaan irti. Remmilenkeillä kyllä vähän nostellaan tassuja ennen kuin päästään vauhtiin. Niin ja silloin kun emäntä yrittää ottaa kuvaa. :D

"Voitaisko mennä jo kun tassua VÄHÄN paleltaa" 
Pennan sulhasehdokkaista on kerrottu enemmän "Pentutilaus laitettu alulle" postauksessa.

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia Pennasta - ja Hipun "villasukat" hauskasti esillä sen viitatessa :-)

    Joko olet alkanut miettiä nimiä vai maltatko odottaa siihen, että näkee jokaisen tulokkaan nimeämistä varten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimiteema on ollut alusta alkaen selvä. Näistähän tulee pujottalaisia niin nimetään ne sitten pujottalaisten mukaan. Meillähän on ne liikanimet melkein jokaisella. Ällikkä-Jussi taidetaan jättää kuitenki käyttämättä. ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.