maanantai 24. helmikuuta 2014

Pennuntuoksua

Viikonlopun aikana on ollut mahoton kasvupyrähdys. Ne tuoksuukin jo pennuilta! <3 Tänään oli töistä tullessa kaikilla pennuilla silmät auki. Korvatkin ovat lupaavasti kasvaneet mutta kuuloa niissä ei vielä ole. Huojuvia kävelyharjoituksia tehdän pentulaatikossa ja parhaista paikoista tissibaarissa taistellaan kovasti. Tänään tytöt olivat jo yli 800 grammaa ja pojat ihan siinä hilikulla. Ovat ne niin tasaisia kasvussa, että ihan hämmästyttää. Pennan maha ei vain ala oikein rauhoittua, vaikka kaiken näköistä on kokeiltu. Se on siis ollut jo useamman päivän sekaisin. Olen pelännyt, että maitoa ei tule riittävästi, koska ruokaa on pitänyt vähän rajoittaa. Päiväkasvu on kuitenkin sen verran hyvää, että pelko on ollut ainakin vielä turha. 

Riista poika vasemmalla ja musta poika oikealla
Riistat tytöt ruokalevolla
Yhteiskuva 11 päivää vanhoista. Selällään on riista poika ja siitä ylöspäin
riista tyttö, musta poika, riista tyttö valkoisilla varpailla ja erillään muista musta Petronella.

Mikrosirut pitäisi laittaa parin viikon päästä koko sakille. Samalla otetaan poskisolunäytteet ja lähetetään laboratorioon analysoitavaksi. Toivottavasti pian saadaan selvyys siitä, että onko pennut Joikulle vai Ponkulle. Mie niin kovasti toivon, että kummallekin. Isyystestin jälkeen ratkeaa, että onko yksi poika vai tyttö vapaana vai jopa kumpikin.

2 kommenttia:

  1. Onneksi nämä ovat niin kaukana, ettei vaan vahingossakaan eksy tuoksuttelemaan pennuntuoksua ;)

    VastaaPoista
  2. Eihän sole matka eikä mikhän ajella tunturien toiselle puolen. ;) Viikon päästä ollaan koko porukalla Sodankylässä ja sehän on melkein teän vieressä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.