tiistai 11. helmikuuta 2014

Viimeiset hetket

Toivottavasti meillä on viikon päästä jo tarkka tieto siitä, millainen pentue Pennan mahassa oli. Eilen saatiin pentulaatikko kotiin ja minun piti pedata se jo valmiiksi. Kiitos kamuille, jotka askartelivat laatikon ihan Pennaa varten. :) Penneli kävi sen jo koemakaamassa, mutta sängyn alle oli vielä mukavampi kömpiä. Minä olen mittaillut lämpöäkin jos vaikka jotain tapahtuisi etuajassa. Sitten, kun se laskee, niin ajankohta alkaa olla aika lähellä. Ruoka kyllä maittaa vielä entiseen tahtiin. Tuskinpa pennut ovat ainakaan huomenna vielä syntyneet. Mahassa käy kova myllerrys ja toisinaan mamman ilmeestä näkee, että nyt ei oo enää kovin mukavat oltavat.

56 vuorokautta täynnä
"Tännekö ne pennut pitäis tehdä?"
"Kyllä mie vielä tänne sängyn alle mahun..."
Ja mitäkö se Hippu tästä kaikesta tuumaa. Se on viettänyt aikaansa turvallisesti keittiön pöydän alla ja vähän kummeksunut Pennan muuttunutta käytöstä. Toisaalta se on saanut lenkeillä laatuaikaa ihan kaksin minun kanssa. Eiköhän se tästäkin koettelemuksesta selviä. 

2 kommenttia:

  1. Aika hienon näköinen pentulaatikko!

    Jos sängyn alla olo käy ahtaaksi, kiltti omistaja laittaa kirjoja sängyn jalkojen alle ;-) Pennalla nyt on onneksi vain tilapäistä ahtautta, kun taas meillä tyhmä omistaja osti aikoinaan liian matalan sängyn :-/ Sitten joskus, kun on hankkimassa seuraavaa sänkyä, pitää kyllä mitata alapohjan korkeus lattiasta, että koira pääsee helposti omaan paikkaansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Penna tuntuu vaihteeksi viihtyvän paremmin siellä sängyn päällä kuin alla, onneksi. Vaikka koira alle mahtuu, niin emännällä saattais tehdä vähän vaikeuksia sopia sinne kirjakorotuksista huolimatta. :D Lämmöt ovat edelleen normaalit ahkerasta mittailusta huolimatta.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.